WhatsApp Online Chat!

Su'esu'ega ole maketi

Su'esu'ega ole maketi

O lepaie maketi o se vaega taua o le alamanuia masini ma e taua tele i le faatinoga o excavators, bulldozers ma cranes.Faatasi ai ma lenei manatu, sa ou suʻesuʻeina le maketi mo bulldozerpaie o se vaega o la'u upega tafa'ilagi tutoatasi.

O laʻu suʻesuʻega na faʻaalia ai lena meapaie ose vaega taua o le fa'amautinoaina le sologa lelei o le fe'avea'i o masini mamafa i luga ole lapo'a.O se fusipa'u e fa uili (lea e ta'ua o le sprocket), lea e fesoasoani e fa'amautu le filifili ala ma taofi mau i le tulaga.O le u'a ta'iala, e ta'ua fo'i o le pulley idler, e galue e pei o se fa'ateteina filifili filifili.

I le tulaga o le faʻaaogaina o oloa, bulldozerpaie o se vaega taua o masini faʻaaogaina e saunia ai ituaiga eseese o nofoaga faufale, e pei o le eliina, faʻapipiʻiina, felauaiga, ma isi. E le gata i lea, dozerpaie o lo'o fa'aaogaina e fa'afeiloa'i ai le dozer i le tulaga sa'o.

Le bulldozer a le lalolagipaie maketi o loʻo faʻamoemoe e resitalaina le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga (CAGR) o le 4.5% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O le maketi o loʻo faʻamoemoe e molimauina le tuputupu aʻe tumau ona o le faʻateleina o le manaʻoga mo masini mamafa i fale faufale, ma mafua ai le faʻaogaina lautele o excavators, bulldozers, ma isi mea faufale.

O le itulagi o Asia ma le Pasefika, aemaise lava Saina ma Initia, ua faailoaina o le maketi sili ona tele ma sili ona televave le tuputupu aʻe mo bulldozer.paie.O le faʻatupulaia o pisinisi faufale i totonu o nei atunuʻu o le mafuaʻaga autu lea o lenei faʻatupulaia.I le itulagi Sasa'e Tutotonu, o lepaie o lo'o molimauina fo'i e le maketi le fa'atupulaia pea ona o le fa'atupulaia o galuega tetele.

Ina ia faʻatasi ma lenei faʻatupulaia tumau, o loʻo faʻalauiloa e le au gaosi oloa fou ma fou e faʻafetaui ai le faʻateleina o manaʻoga mo masini mamafa.Ae ui i lea, o le maketi e maualuga le tauvaga ma le tele o tagata taʻalo faʻamautu o loʻo tauva mo sea maketi.

O se tasi o mea taua e faʻaalia ai kamupani manuia o le eseesega.Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi tagata faʻatau oloa e ofoina atu oloa ma auaunaga faʻapitoa, aʻo isi e manumalo i konekarate e faʻavae i luga oa latou faʻataʻitaʻiga tau tauvaga.O lea la, ina ia ola i le maketi, e mafai ona e faʻavasegaina oe lava e ala i le faʻatuina o se faʻailoga ma i se auala e faʻamautinoa ai le faamalieina o tagata faatau.

I le fa'ai'uga, o le maketi o le uili ta'iala o le bulldozer e foliga mai o lo'o i luga o le fa'atupula'ia fa'atuputeleina, fa'aosofia e le fa'atupula'ia o mana'oga mo masini mamafa i fale faufale.O le itulagi o Asia ma le Pasefika e foliga mai o le maketi sili ona taugofie mo le oloa, ma Saina ma Initia o loʻo taʻitaʻia le auala.O le maketi e maualuga le tauvaga ma e mafai ona maua le ola e ala i le fausiaina o se maketi faʻapitoa e faʻaaoga ai mea fou, tau poʻo le lelei.


Taimi meli: Apr-25-2023