WhatsApp Online Chat!

Talanoa e uiga i le tausiga o le Excavator

Talanoa e uiga i le tausiga o le Excavator

Puipuiga ole tausiga ole eli

O le faʻamoemoega o le tausiga masani i luga o excavators o le faʻaitiitia lea o le faaletonu o masini, faʻalautele le ola o le masini, faʻapuupuu le taimi ole masini, faʻaleleia le lelei o galuega, ma faʻaitiitia tau faʻaogaina.

E ala i le puleaina o suauʻu, lubricants, vai ma le ea, faʻaletonu e mafai ona faʻaititia e 70%.O le mea moni, e tusa ma le 70% o faʻaletonu e mafua mai i le le lelei o le pulega.

ta'avale ta'avale eli vaega-07

Dsu'esu'ega lelei

Su'esu'ega va'aia: E tatau ona faia se su'esu'ega va'aia a'o le'i amataina le locomotive.Ia siaki lelei le locomotive si'osi'omaga ma le pito i lalo i le faasologa lenei:

1. Pe o iai le suauʻu, suauʻu ma le faʻafefe leakage.

2. Siaki po'o ua matala fa'amau ma nati.

3. Pe oi ai uaea motusia, ta'amilosaga pu'upu'u ma ma'a ma'a so'otaga i le eletise.

4. Pe i ai le suauu filogia.

5. Pe o iai se fa'aputuga o mea fa'aletagata.

 

Puipuiga o le tausiga i aso uma

O galuega su'esu'e masani o se vaega taua o le fa'amautinoaina e mafai e le 'eli fa'ato'aga e fa'atumauina lelei le fa'agaioiga mo se taimi umi.Aemaise lava mo tagata faigaluega a le tagata lava ia, o le faia o se galuega lelei i galuega asiasi i aso taitasi e mafai ona faʻaititia lelei tau o le tausiga.

Muamua, liliu faalua le masini e siaki foliga ma pe i ai se faaletonu i le chassis masini, ma pe o loʻo tafe mai le gaʻo mai le slewing bearing, ona siaki lea o le masini taofi faʻasolosolo ma faʻamau faʻamau o le crawler.Afai o se uili eli, e tatau ona siaki pe o paʻu e le masani ma le mautu o le ea mamafa.

Siaki pe lelei le ofuina o nifo pakete o le eli.E malamalama o le ofuina o nifo pakete o le a matua faateleina ai le tetee i le faagasologa o le fausiaina, lea o le a matua afaina ai le lelei o le galuega ma faateleina ai le tulaga o le ofuina o vaega o meafaigaluega.

Siaki le la'au ma le fa'agogo mo ta'e po'o le suau'u.Siaki le electrolyte maa e aloese ai mai lalo ole tulaga maualalo.

O le faamama o le ea o se vaega taua e puipuia ai le tele o le ea pefu mai le ulu atu i totonu o le eli, ma e tatau ona siaki ma faamama soo.

Siaki i taimi uma pe manaʻomia ona faʻaopopo le suauʻu, suauʻu lubricating, suauʻu hydraulic, coolant, ma e sili atu le filifilia o le suauu e tusa ai ma manaʻoga o le tusi lesona ma tausia mama.

ta'avale ta'avale eli vaega-08

Siaki pe a uma ona amata

1. Pe o lelei le faaili ma mea faigaluega uma.

2. Le tulaga amata, pisapisao ma le vaivai lanu o le afi.

3. Pe o iai le suauʻu, suauʻu ma le faʻafefe leakage.

Fpulega uel

E tatau ona filifilia ituaiga eseese o suauu tiso e tusa ai ma le eseese o le vevela (silasila i le Laulau 1 mo auiliiliga);e le tatau ona fefiloi le suauu tiso ma mea eleelea, eleele lime ma vai, a leai o le pamu suauu o le a ofuina vave;

o le maualuga o mea o le paraffini ma le sulfur i totonu o le suauʻu maualalo o le a afaina ai le afi.Fa'aleagaina;e tatau ona faatumu le tane suauʻu i le suauu pe a uma le gaioiga i aso uma e puipuia ai le paʻu vai i luga o le puipui i totonu o le tane suauu;

tatala le alavai alavai i le pito i lalo o le tane suauu e faʻafefe ai le vai aʻo leʻi faia i aso uma;pe a uma le afi afi pe suia le elemene faamama, e tatau ona vaivai le ea i le auala.

La'ititi maualalo ole vevela ole 0-10-20-30

Vasega tiso 0# -10# -20# -35#


Taimi meli: Iul-16-2022