WhatsApp Online Chat!

O le a le malosi o tagata eli a Saina?

O le a le malosi o tagata eli a Saina?

Eli, e toatele tagata ua vaai i ai, ae o le eliiinei atauacle taimi nei e matua fa'apitoa.E matua tele lava, ma lona umi atoa e 23.5 mita.O le a le manatu?E mafai ona faapea atu e latalata i le meaola aupito tele i le lalolagi.O le umi o se tafola lanumoana matua e malosi tele, ma e mafai ona eliina le silia ma le 50 tone koale i se pakete.O gaosiga uma ma tekinolosi o lenei hunk ofoofogia o Saina.

I le aso 2 o Aperila, o le China Mechanical Excavator's 700-ton hydraulic excavator na manuia le taʻavale mai le laina faʻapotopotoga.O le mamafa o lenei sauai e tutusa ma le 500 taavale masani, ma le malosi e sili atu nai lo le lua ituaiga 99 tane taua autu.100 tagata e mafai ona tutu i totonu o le pakete i le taimi e tasi, ma a alu i lalo le pakete, e sili atu i le 50 tone koale e mafai ona eli.

China Construction Machinery's 700-ton hydraulic excavator o le tonnage hydraulic excavator sili ona tele na fausia tutoatasi e Saina.I nei tulaga maualuga o meafaigaluega, o le a tauva faʻafesagaʻi masini Saina ma matai o le lalolagi.

E le gata o foliga maualuga e mataʻutia, ae o le "faʻamatalaga" o lenei "tagata lapoa" e sili atu ona manaia.Mai vaega i faiga faʻaogaina, o loʻo i ai 52 pateni tutoʻatasi, o le taimi muamua lea na iloa ai e Saina le faʻaogaina o le faʻaogaina o tekinolosi autu autu i totonu o le fanua o suʻesuʻega eletise tetele.Ua avea Saina ma atunuu lona fa i le lalolagi ma le tomai e atiaʻe ma gaosia ai masini eletise e sili atu i le 700 tone ina ua maeʻa Siamani, Iapani ma le Iunaite Setete, malepelepe le pule o ituaiga mai fafo.

E tusa ai ma manaoga o le mamanu, o lenei "tagata tele" e tatau ona mautinoa ia le itiiti ifo i le 60,000 itula o le saogalemu o le taimi faigaluega pe a galue i totonu o le maina, ma e le itiiti ifo i le 30,000 tone o mea e manaʻomia e faʻaaogaina i aso uma.Ina ia ausia se tulaga masani, o le mamanu ma le gaosiga o manaoga o le excavator chassis e maualuga tele.Afai e tu'uina atu e kamupani mai fafo, o le a le itiiti ifo i le 15 miliona yuan.Talu ai ona o le tekinolosi autu ua pulea e kamupani tetele faavaomalo mo se taimi umi, ua iloa ai e manaʻomia foi e kamupani Saina ona atinaʻe le tele tele A maeʻa le tone o excavators, e le o naunau tagata faʻatau mai fafo e tuʻuina atu a latou taʻavale i Saina.

O a matou tagata faigaluega R&D na tonu o latou mafaufau e atiina ae na o latou taʻavale, ma e lima tausaga na iu ai ina foia le faʻafitauli, faʻatumuina le avanoa i le R & D ma le gaosiga o masini eletise tetele i Saina.

I le faaopoopo atu i vaega tetele-tele e pei o le "fa uili ma le tasi fusi", e pei o le vaega autu, o le isi vaega autu o loʻo faʻaaogaina i lenei 700-ton hydraulic excavator, o le hydraulic cylinder e tutoʻatasi foi ona atiae ma gaosia i loʻu atunuu.

Afai e fa'atusaina se eli i se tagata, o lona uiga o le boom, laau ma pakete o lima ma lima o le eli, ma o le pa'u eletise e tutusa ma maso i le lima ma le lima o se tagata.E taua tele le malosi ma le lelei o le excavator.Ole tele e fa'alagolago ile cylinder hydraulic.O le manuia o le atinaʻeina o le 700-ton hydraulic excavator hydraulic cylinder e le gata na manuia le gau o le pule, ae na vave faʻaititia le tau i le maketi faavaomalo.

E tusa ai ma le faaulufale mai muamua o le 700 tone o cylinders, o se seti e manaomia e uiga i 3 miliona yuan, i le taimi nei pe afai o le faaulufale mai mama, faaitiitia e uiga i 30%, e uiga i le 2 miliona i le 2.1 miliona yuan.

O le poloketi faʻavae faʻapisinisi malosi, o se tasi o galuega tetele e lima a Made in China 2025, e manaʻomia manino e oʻo atu i le 2020, o le 40% o vaega autu autu ma vaega ma mea autu autu o le a faʻamaonia tutoatasi, ma o le tulaga o le gauai atu i isi o le a faʻamaonia. faasolosolo malie.Fa'agaioiga gaosiga fa'apitoa mo vaega autu, vaega ma mea autu autu o lo'o mana'omia fa'anatinati i masini va'alele, mea tau feso'ota'iga, fa'atupuina o le eletise ma masini faufale, masini faufale, mea e felauai ai nofoaafi, meafale ma isi pisinisi ua fa'alauiloa ma fa'aoga.

E oo atu i le 2025, o le 70% o vaega autu autu ma mea autu autu o le a faʻamaonia tutoʻatasi, ma 80 faʻamatalaga faʻatekonolosi alualu i luma o le a faʻalauiloaina ma faʻaogaina, o nisi o le a oʻo atu i tulaga taʻutaʻua faavaomalo.

O le au suʻesuʻe ma le atinaʻeina o masini a Saina e talitonu autasi afai o le tekonolosi autu o masini faʻapisinisi mamafa e maua mai isi atunuu, e mautinoa lava e le maua.E tatau ona tatou malamalama i lenei mea autu, lea e tatau ona faia e i tatou lava ma tutoatasi suʻesuʻega ma atinaʻe, o lea tatou te amata mai i meafaitino, ma e manaʻomia ona faʻaleleia le gaosiga ma tekinolosi.O vaega autu o le excavatorsprocket, ta'avale ta'avale, paie, Le gaosiga tekinolosi o ala feso'ota'iga assy, seevae ta'avale,alarollers ma isi oloa e tatau ona faamamaina, ma o le gaosiga o nei oloa e tatau ona sili ona lelei.Pe mai le fa'agasologa o le lafo po'o le fa'agasologa o faiga, e tatau ona fa'amalosia su'esu'ega fa'apitoa ma faiga tulitatao.O le suʻega o meafaigaluega ma tufuga o le a le faʻatapulaaina e atunuʻu ese seʻi vagana ua tatou faia lenei oloa.

O le faʻatulagaina o masini faufale a Saina e faʻasolo mai le pito maualalo i le maualuga.Pe a ausia le sini o le maualuga-pito, e tatau ona tatou talepeina le faafitauli o tekinolosi ma ausia tulaga fou fou ina ia ausia a tatou lava sini.

Faʻamaumauga faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai mo se taimi umi i le taimi ua tuanaʻi, o le tau faʻaulufale mai o vaega autu e pei o afi, faʻasalalauga, vaega eletise, ma vaega faʻatonutonu e sili atu nai lo le 40% o le tau o le gaosiga, ma toeitiiti atoa le 70% o tupe mama a le alamanuia sa. pu'eina e le aufaipisinisi mai fafo.O loʻo mafatia le faʻagasologa o masini faufale mai le vaivai o faʻavae fale gaosi oloa o vaega autu maualuga, lea e mafai ona faʻamatalaina "pei o se tui i le faʻaʻi".Ae ui i lea, ina ua mavae le tele o tausaga o faʻaputuga ma taumafaiga le faʻaumatia, ua suia lenei tulaga.

I le taimi nei, o oloa lagolago uma a Saina eli masini ma bulldozers ua auina atu i fafo i le 158 atunuu ma itulagi i le lalolagi, ma sili atu i le 280 sui mai fafo ua faatuina i le lalolagi atoa.I le 2017, o le auina atu i fafo o oloa e fesoʻotaʻi ma excavator i luga o lefusipa'u ma le Aualasi'itia tele, fa'atasi ai ma le si'itia o le 51% i Asia Tutotonu, 119% i Aferika, 107% i Asia i Sisifo ma Aferika i Matu, ma le 80% i lea tausaga ma lea tausaga le si'itia i Asia Pasefika.

O loʻo manumalo le China Machinery i le tele o tagata faʻatau.Soo se taimi lava e talepe ai e se kamupani Saina le pule ma manumalo i se faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega, o le tau o le pisinisi atoa o le a faia se suiga tele.

O masini Saina ua manumalo i le tele o tagata faatau.Soo se taimi lava e talepe ai e kamupani Saina le pule ma manumalo i se faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega, o le ai ai se suiga tele i le tau o le pisinisi atoa.

O le fale faufale masini crane e pei o lenei.Afai lava e le o gaosia le tone i Saina, o le tau mai fafo e maualuga tele.Ina ua le maua le 300 tone, na faatau atu le 23 miliona o crane mai fafo.Ina ua uma le matou 300 tone, sa matou faatauina atu le 13 miliona.I le taimi lea, na faʻatau atu cranes mai fafo mo le sili atu i le 15 miliona, 23 miliona i le 15 miliona, ma le 8 miliona ua leai.O le tau o le Iunaite Setete, Siamani poʻo Iapani na paʻu vave.

O le mea moni, o le teufaafaigaluegaina o masini Saina R & D tagata faigaluega i le matata o suʻesuʻega ma atinaʻe o loʻo faʻateleina pea, ma o le tupe faʻaletausaga i suʻesuʻega ma atinaʻe ua mautu i le sili atu i le 5% o tupe maua faʻatau.I le taimi nei, o le lautele o suʻesuʻega ua aofia ai le sili atu ma le sefulu vaega e pei o tekonolosi eletise, tekonolosi faʻasalalau, tekinolosi faʻatautaia atamai, tekinolosi masini atoatoa, ma tekinolosi mamanu fale gaosi oloa.Ae ui i lea, o loʻo i ai pea se auala umi mo masini faufale a Saina e tauva ma faʻailoga faavaomalo i se auala atoa.

O pisinisi gaosi oloa a Saina o loʻo i ai nei i se faʻalavelave autu ma se node autu, o lona uiga, o se faʻalavelave mai le tele i le malosi.E tatau ona i ai o tatou lava mafaufau lelei, ma e le tatau ona tatou faʻamoemoe tauaso e uiga i taunuʻuga ma faʻavae sa tatou ausia i aso ua mavae.E le tatau ona tatou manatu faatauvaa i le avanoa o loo i ai nei.I tulaga o fa'afouga tuto'atasi, tupe fa'afaigaluega i su'esu'ega ma atina'e, ma fa'ato'aga i tekonolosi fa'apitoa. Fa'aaliga afa itula: e le mafai ona fa'atauina le tekonolosi autu

Ia Tesema 2017, na faʻailoa mai ai e taʻitaʻi Saina o le gaosiga o meafaigaluega o le pito i tua lea o le fale gaosi oloa.E manaʻomia le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega, faʻamalosia suʻesuʻega ma atinaʻe, ma faʻavaveina le atinaʻe, taumafai e nofoia le maualuga o le lalolagi, ma pulea le aia tatau e tautala ai i tekinolosi, ina ia avea loʻu atunuu ma atunuʻu tele i le gaosiga o meafaigaluega faʻaonaponei. ..O le fa'afouga o le fa'apogai lea o le fa'atauva'a autu a se atina'e, ma o le tele o tekonolosi autu e le mafai ona sailia pe fa'atau.

O le tele o masini eliina e tatala ai le lua o le vaega autu lea o le "palole maa" o le alamanuia meafaigaluega maualuga, e fai ma sui o le tulaga maualuga faʻapitoa i le alamanuia.I le mae'a ai o le tele o tausaga o fa'afouga fa'afou, o lo'u atunu'u ua o'o i le tulaga maualuga o le lalolagi.Ina ia mafai e le masini faufale a Saina ona nofoia le maualuga o le lalolagi atoa ma pulea le malosi o tautalaga faʻapitoa, e manaʻomia pea ona tatou faia ni taumafaiga sili atu.


Taimi meli: Iuni-08-2022