WhatsApp Online Chat!

E fa'afefea ona foia le fa'afitauli o le ofuina o le ta'avale o le bulldozer

E fa'afefea ona foia le fa'afitauli o le ofuina o le ta'avale o le bulldozer

Jinjia Machinery (Talu mai 1990), ua matou faʻapitoa i le gaosiga o paʻu mo vaega o le chassis excavator. O a matou oloa autu, e pei o IDLERS, ROLLERS, SPROCKETS, TRACK LINK ASSY, e pei ona faʻaalia.

lalo o taavale solofanua

Track Roller o loʻo faʻaaogaina e lagolago ai le mamafa, ma o se tasi foi lea o uili e fa o masini faufale, o lea o le taua o le uili lagolago e faʻaalia e ia lava.Talu ai o le taʻavale umi o le bulldozer o le a mafua ai le ofuina o le uili lagolago, ona faʻafefea lea ona faia ni auala saʻo e foia ai le faʻafitauli o le ofuina o taʻavale bulldozer?

O le ta'avale o le bulldozer track o se tasi lea o le "fa uili ma le tasi fusi".O uili e fa i le "fa uili ma le tasi fusi" e faasino i le Sprocket, Idler wheel, track roller, carrier Roller, ma le fusi e faatatau i le ala.E feso'ota'i sa'o i le fa'atinoga o galuega ma le fa'atinoina o le savali a le bulldozer, ma o latou mamafa ma le tau o le gaosiga e fa'atatau i le kuata o le tau o le gaosiga o le bulldozer.

O vaega fa'aofuofu autu o ta'avale, sprockets lagolago ma paie o flanges ma grooves.I lalo o tulaga masani, o nei vaega e ofuina ona o le faʻafesoʻotaʻi ma sooga ala, ma e masani lava o le agavale ma le taumatau o laei e tutusa lelei.I le tulaga le masani ai, o le ofuina i le tasi itu e masani lava ona ogaoga, lea e taʻua o le "rail gnawing" phenomenon.O le su'esu'eina sa'o o mafua'aga o le ofuina o ta'avale bulldozer ma le faia o faiga talafeagai e mafai ona fa'aumiina ai le ola tautua.
Ole fofo ile fa'afitauli o le ofuina ole uili lagolago ole bulldozer:

O le auala muamua o le suia lea o le pito o le nofoa nofoa o le mama faʻamaufaʻailoga faʻafefe i le pito pito i luga mai le uluai 15 ° i le 10 °, ina ia faʻateleina le faʻafesoʻotaʻi i le va o le ufiufi pito ma le O-mama, ma puipuia le felafolafoaiga o le O-mama ma le nofoa nofoa, ina ia sili atu le faatuatuaina o le O-mama O le faʻamaufaʻailoga i le va o le mama, le ufiufi pito ma le tino uili.

O le auala lona lua o le faʻateleina lea o le tele o le nofoa nofoa o le mama faʻamaufaʻailoga faʻafefe na faia e le tino uili ma le faʻauʻu pito e faʻaitiitia ai le mamafa ma le faʻafefeteina o le faʻafesoʻotaʻi luga o paga taʻitasi o mama faʻamaufaʻailoga faʻafefete, ma faʻaitiitia ai le tau calorific. o le fete'ena'iga fa'afeso'ota'i mama fa'amaufa'ailoga opeopea.

DSC_0728

O le auala lona tolu o le faateleina o le lautele o le puimanava o le bulldozer lagolago uili e faateleina ai le voluma o le potu suauu i le puimanava uili ina ia mautinoa le lava lubrication.E ala i le faʻateleina o le mamao o le nofoa, ua faʻateleina le avanoa e teu ai suauu i le mama faʻamaufaʻailoga faʻafefe ina ia mautinoa e mafai e le suauu lubricating ona faʻamalo lelei le mama faʻamaufaʻailoga.O se gaogao suauu e faia i luga o le puipui i totonu o le lima apamemea e faia ai le faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma le uili uili faʻaluma atoa;i le taimi lava e tasi, e viliina se pu suauu i luga o le puipui i totonu o le uili ina ia mautinoa e mafai ona taamilo le suauu lubricating.

 

O taʻavale taʻavale a le bulldozer o loʻo tauaveina le mamafa ma le faʻaogaina o le mamafa o le bulldozer lava ia, ma o uiga o taʻavale taʻavale o se tulaga taua e fua ai lona tulaga lelei.O le malamalama ma le fa'ata'ita'iina o le auala sa'o o le tausiga mo le la'ei o le bulldozer e mafai ona fa'amautinoaina le fa'aogaina lelei o ta'avale bulldozer.Ina ia aloese mai le afaina o le faʻaaogaina atoa, o le faʻafitauli o le ofuina o le uili lagolago e tatau ona foia vave.


Taimi meli: Tes-08-2022