WhatsApp Online Chat!

Aso Fa'ava-o-malo o Tamaitai i JINJIA MACHINERY

Aso Fa'ava-o-malo o Tamaitai i JINJIA MACHINERY

Aso Fa'ava-o-malo o Tama'ita'i (IWD mo le fa'apu'upu'u), ua ta'ua fo'i o le "Aso Fa'ava-o-Malo o Tamaitai", "8 Mati" ma le "Aso o Tamaitai 8 Mati".Ose fa'afiafiaga e fa'atuina i le aso 8 o Mati i tausaga ta'itasi e fa'amanatu ai le sao taua a tama'ita'i ma mata'aga tetele i le tamaoaiga, fa'apolokiki ma agafesootai.

O le taulaiga o le faʻamanatuga e eseese mai lea itulagi ma lea itulagi, mai se faʻamanatuga lautele o le faʻaaloalo, faʻafetai ma le alofa mo tamaitai i se faʻamanatuga o taunuʻuga tau tamaoaiga, faaupufai ma agafesootai a tamaitai.Talu mai le amataga o le tausamiga o se faiga faʻapolokiki na amataina e feminisists socialist, o le tausamiga ua fefiloi ma aganuu a le tele o atunuu, aemaise lava i atunuu faʻaagafesootai.

Ia Tesema 1949, na tofia ai e le Fono a le Malo o le Malo Tutotonu o Saina ia Mati 8 i tausaga uma e avea ma Aso Faʻavaomalo Faʻavaomalo.E tusa ai ma le Mataupu 3 o le National Holidays and Commemorative Day Holiday Measures (Poloaiga a le Fono a le Setete Nu. 270) na faalauiloa e le Fono a le Setete o Saina: O le Aso o Tamaitai (Mati 8) o se aso malolo ma aso faamanatu mo nisi tagatanuu, ma o tamaitai e iai aso malolo. .taimi umi.

Talu mai le Tausaga Fa'ava-o-malo i Tamaitai i le 1975, ua faia ai e Malo Aufaatasi ni gaoioiga e faamanatu ai le Aso Faavaomalo o Tamaitai i le aso 8 o Mati i tausaga uma.“Mati 8” Ua avea le Aso Faavaomalo o Tamaitai ma aso faamanatu a Malo Aufaatasi.O nisi tagata e fai ni lipine lanu viole e faamanatu ai le aso.

Faamoemoega o gaoioiga

O Aso Fa'ava-o-malo uma a Tama'ita'i i le aso 8 o Mati, o fa'alapotopotoga a tama'ita'i ma fa'atama'ita'i fa'atama'ita'i i atunu'u eseese e taumafai e una'ia aia tatau a tama'ita'i i totonu o mataupu taua i totonu o le atunu'u, fa'aitulagi ma fa'ava-o-malo o aia tatau a tagata, ma fa'amanatu atu fa'ava-o-malo po'o le atunu'u o va'aiga tauaso i mataupu tau tama'ita'i.Latou te fa'amalosia ma fa'amaopoopo fafine e fa'asoa mai o latou aafiaga, talanoa i ponokalafi, tausiga o tamaiti, fa'afeusuaiga, toso teine, sauaga i totonu o aiga (e pei o le sasaina o avā, fa'aleagaina o tamaiti), ma fa'amalosia nisi o upegatafa'ilagi taua a le malo e lipoti atu i tulaga o le soifuaga ma galuega a fafine.pepa, ma ave le fa'atulagaina o faiga fa'avae talafeagai.

I Saina, i le afiafi o le International Women's Day i le aso 8 o Mati, na faalauiloa ai e le All-China Women's Federation gaoioiga filifilia e pei o le "National March 8 Red Banner Pacesetter" ma le "National March 8 Red Flag Collective" e faʻailoa ai taunuʻuga a tamaitai Saina.[39]O tulaga filifilia e aofia ai:

1. E mumu-mafaufau ma tumu i le malosi;2. I le gaosiga o alamanuia ma fa'ato'aga, i le ola fa'atasi o le soifua manuia ma auaunaga fa'aagafesootai, ma i luma uma o le fauina fa'aagafesootai, faia le tele o suiga fa'atekonolosi ma suiga fa'atekonolosi, ma fa'aauau pea ona fa'aleleia le gaosiga o galuega ma le lelei o galuega.3. O i latou o lo'o taumafai e fa'aleleia lo latou tulaga fa'aleaganu'u, su'esu'e malosi ma su'esu'e fa'asaienisi;4. O i latou e lelei i le tuufaatasia o tagata lautele ma faatino le agaga o le felagolagomai faa-Komunisi.

Soʻo se tasi e ausia se tasi o tulaga o loʻo taʻua i luga ma faia ni taunuʻuga mataʻina i le faʻamaeʻaina o gaosiga poʻo fuafuaga o galuega e mafai ona taʻua o le atunuʻu o loʻo faʻatupuina tamaitai, tagata faigaluega maualuga poʻo fale gaosi oloa.

Manulauti faaletausaga o le Aso Faavaomalo o Tamaitai Malo Aufaatasi

TAUSAGA

AUTU

1996

Fa'amanatuina le Tuana'i, Fuafuaga mo le Lumana'i

1997

Tamaitai i le Laulau a le Filemu

1998

Tamaitai ma Aia Tatau a Tagata

1999

Le Lalolagi Sa'oloto Mai Sauaga Fa'asaga i Fafine

2000

Fafine Tuufaatasi mo le Filemu

2001

Fafine ma le Filemu: Fafine Puleaina Fete'ena'iga

2002

Fafine Aferika i Aso Nei: Mea Moni ma Avanoa

2003

Tulaga Tutusa o Itupa ma Manulauti o le Meleniuma

2004

Fafine ma le HIV/AIDS

2005

Tulaga Tutusa o Itupa i tua atu o le 2005;Fausiaina ose Lumana'i Saogalemu

2006

Tamaitai i Faiga Fa'ai'uga

2007

Fa'ai'u le Fa'asalaga mo Sauaga Fa'asaga i Fafine ma Teine

2008

Teufaafaigaluega i Tamaitai ma Teine

2009

Fa'atasi Fa'afafine ma Ali'i e Fa'amuta Sauāga Fa'asaga i Fafine ma Teine

2010

Aia Tatau Tutusa, Avanoa Tutusa: Alualu i Luma mo Tagata Uma

2011

Avanoa Tutusa i Aʻoaʻoga, Aʻoaʻoga, ma Saienisi ma Tekinolosi: Auala i Galuega Tauleleia mo Tina

2012

Fa'amalosia Tamaitai i Nu'u, Fa'ai'u le Mativa ma le Fia'ai

2013

Ose Folafolaga ose Folafolaga: Taimi mo Gaoioiga e Fa'amuta ai Sauaga Fa'asaga i Fafine

2014

Tulaga tutusa mo Tamaitai o le Alualu i Luma mo Tagata Uma

2015

Fa'amalosia Tama'ita'i, Fa'amalosia Tagata Tagata: Va'ai i ai!

2016

Paneta 50-50 e o'o atu i le 2030: Laa i luga mo le Tutusa o Itupa

2017

Fafine i le Suia o le Lalolagi o Galuega: Planeta 50-50 i le 2030

2018

Ua o'o le Taimi: O Tagata Faigaluega i Nu'u ma Taulaga e Suia Olaga o Tina

2019

Mafaufau tutusa, fausia le atamai, fou mo suiga

2020

O a'u o Tupulaga Tutusa: Fa'ailoa Aia Tatau a Tamaitai

2021

Fafine i le taʻitaʻiga: Ausia se lumanaʻi tutusa i se lalolagi COVID-19

2022

Tulaga Tutusa o Itupa i Aso Nei mo se Taimi Tumau

 

JINJIA MACHINERY, fa'aalu foi le aso e fa'afetaia uma ai tama'ita'i JINJIA taumafaiga matagofie i galuega ma taunu'uga.
vaega ta'avale
JINJIA MACHINERY, more than 30 years of professional design, production and exporting the crawler undercarriage parts, including the bottom rollers, upper rollers, sprockets/segment group, idlers, track chains, track adjusters, etc. We will accompany you during this tough time and support you the best as always. Come to us freely. honda01@qzhdm.com.


Taimi meli: Mati-12-2022