WhatsApp Online Chat!

Taua a Rusia-Iukureini!Ua pa'u tau uamea?

Taua a Rusia-Iukureini!Ua pa'u tau uamea?

vaega ta'avale
1. Factors Aafia ai Tau uamea

Na faʻatonuina e Biden le faʻatulagaina o fitafita!Ua ulufale Iukureini i se tulaga o faalavelave faafuasei, ua aveese mai le ofisa o Rusia!

I le vaveao o le 24th, na sainia ai e le Peresetene Ukrainian Volodymyr Zelensky se poloaiga e fautuaina ai le Verkhovna Rada (Palemene Ukrainian) e faʻamaonia le 30 aso o faʻalavelave faʻafuaseʻi e amata ile 0:00 ile Fepuari 24. Fai mai le faifeau mai fafo o Ukraine ua sauni Rusia e osofaʻi. ma sa i ai sina taimi puupuu e taofi ai lena laasaga.O loʻo iai pea avanoa mo le tipiloma, ma e tatau i Malo Aufaatasi ona gaoioi nei.

Manatu o le au suʻesuʻe: O le taimi lava na oʻo mai ai tala fou, na vave ona paʻu le maketi a Europa ma Amerika, ma o le German DAX index, lea na siitia i luga atu o le 1%, na vave ona lanu meamata.A'afia i lenei mea, o le maketi i le lumana'i uliuli e masani ona pa'ū, ma o le malosi autu o le rebar na pa'ū tele.I le amanaia ai o le tulaga lamatia o le aversion, o le lagona o le bearish i le maketi e maualuga, ma le numera o le faatauina atu o poloaiga ua faateleina i se taimi puupuu, e mafua ai le pa'ū vave o tau, lea e aoga i le uʻamea puupuu. tau.

E lua matagaluega o loʻo talanoa e uiga i uʻamea: maualuga le gauai, faʻasalaga mamafa!

E tusa ai ma tala fou mai le National Development and Reform Commission i le aso 23 o Fepuari, i le tali atu i le mautu lautele talu ai nei o le sapalai o le maketi o le uʻamea ma le manaʻoga, o loʻo faʻaauau pea ona siitia le tau o oloa i le tele o tausaga, ae o le tau ua matua maualuga lava. .Sa faia e le asosi ma nisi o pisinisi uafu se fonotaga faapitoa e suesue ai galuega e faatatau i ai e pei o le matua faapuupuuina o le taimi e teu fua ai le uʻamea mo pisinisi tau fefaʻatauaʻiga, faʻateleina le tau o le faʻapipiʻiina o uafu, puipuia le soona teuina, ma isi, ma le faʻatonuina o atinaʻe uafu e unaʻia uʻamea. pisinisi tau fefa'ataua'iga e fa'amatu'u le tele o fa'amaumauga ma toe fa'afo'i vave i se tulaga talafeagai.
Manatu o le au su’esu’e: Talu ai ua maualuga tele le tau, ma le manaoga e le’i ausia ni fa’amoemoega, ua toe avea fo’i le u’amea ma taulaiga a le atunu’u.O lo'o fa'amoemoeina o tau o 'oa u'amea e ono tula'i mai ai se maualuga o faiga fa'avae, ma fa'atapula'aina le maualuga, lea o le a leaga mo tau u'amea.

Na fa'amatu'u mai le u'amea fa'atauva'a i le ogatotonu o Fepuari, ma fa'aitiitia le gaosiga i lea masina ma lea masina

I le aso Fepuari 24, i le ogatotonu o Fepuari, o faʻamaumauga autu o uʻamea ma uʻamea atinaʻe na maua ai le aofaʻi o 18.989 miliona tone o uamea mama, 16.8358 miliona tone o puaa uʻamea, ma 18.0902 miliona tone o uamea.Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga i aso taitasi o le uamea mama e 1.8989 miliona tone, i lalo 1.28% mai le masina talu ai;o le gaosiga o aso uma o le uʻamea puaa o le 1.6836 miliona tone, i lalo 2.09% mai le masina talu ai;o le gaosiga o le sila i aso taitasi e 1.809 miliona tone, i lalo 0.06% mai le masina talu ai.O le fa'amaumauga uamea e 16.9035 miliona tone, o se si'itaga e 49,500 tone po'o le 0.29% i le sefulu aso talu ai;ose fa'aitiitiga e 643,800 tone po'o le 3.67% i le tausaga lava lea e tasi.
Manatu o le au su'esu'e: E ui lava ina fa'atupula'ia oloa u'amea mai le sefulu aso muamua, ae o lo'o i ai pea i se tulaga maualalo i lea tausaga ma lea tausaga, e fa'ailoa mai ai e sili atu le mana'oga nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O le fa'aitiitia o le gaosiga o le uamea ma le fa'aitiitia o le tu'uina atu o mea fa'ameamea e ono fa'atupuina ai le tau o mea mata, ma fa'atupuina ai le tau o u'amea.

2. Tau Maketi
O tau uamea na pa'ū tele i le aso 24
17 o le 24 rebar maketi pa'u i le 10-50, ma o le tau averesi o 20mmHRB400E sa 4,892 yuan/ton, i lalo 21 yuan/ton mai le aso fefaatauaiga talu ai;
I totonu o le 24 maketi vevela vevela, 12 pa'ū i le 10-30, ma o le tau averesi o le 4.75 hot-rolled coil o le 5,012 yuan / tone, i lalo 6 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai;
E iva mai le 23 maketi feololo ma mamafa ipu pa'u i le 10-20, ma o le tau averesi o 14-20mm ipu masani masani ipu 5,173 yuan/ton, i lalo 6 yuan/ton mai le aso fefaatauaiga muamua.

I le aso 24, 17 uʻamea uʻamea fetuunai a latou tau, lea: 10 na faʻaititia, faʻamauina mo le 58.9%, ma le tau fetuunaiga o le 10-70 yuan / ton..

Futures Steel na tatalaina maualuga ma maualalo i luga o le 24th, pa'u atoa
I aso nei, o le filo autu i le lumanaʻi na paʻu i le 138 i le 4637, o se faʻaititia o le 2.89%;o le vili vevela autu na paʻu i le 95 i le 4804, o le faʻaitiitia o le 1.94%;o le koale autu na pa'ū i le 12.5 i le 2635, o se fa'aitiitiga e 0.47%;o le koko autu na pa'ū i le 23 i le 3391.5, o le faʻaitiitia o le 0.67%;O le uʻamea autu na siitia 3 e tapunia i le 703, poʻo le 0.43%.
Tau uamea:
Sapalai ma manaʻoga: A maeʻa le tausaga, o le a faʻaauau pea ona atiaʻe atinaʻe, ma o le taulaiga o fale faʻatau o loʻo i luga o fale taugofie.O le manaoga o le a tuʻuina atu ma le mausali, lea o le a manuia ai tau o le sila i le lumanaʻi.
I tulaga o faiga fa'avae: O lo'o fa'avae pea le faiga fa'avae i luga o faiga fa'avae tau tupe, ma ua fa'aititia le aofa'i o totogi i lalo i le tele o nofoaga.Ina ia faʻaleleia atili le tuʻuina ma fesoasoani i le toe faʻafoʻi mai o tupe, o le a faʻaosoina ai foʻi manaoga umi.
E tusa ai ma le tau: Aʻafia i le pulea e le setete o le uʻamea ma isi mea mataʻutia, na amata ona pa'ū mai le papa i le leva o ananafi, ma o aso nei ua toe faʻamalosia e matagaluega e lua, o le potu mo le faʻaleleia e faʻatapulaʻaina, ma le tau. o le u'amea i le taimi pupuu ma le vaeluaga e mafai ona pa'u, lea o le a atili manuia ai.Ea tau pupuu u'amea.
E le gata i lea, o le faʻaleagaina o le tulaga i Iukureini ma Rusia, lea na aʻafia ai le maketi tetele e fiafia i oloa tau tupe saogalemu, o le faʻatauga puʻupuʻu i le maketi i le lumanaʻi na maualuga, lea na atili ai ona faʻamalosia tau o uʻamea mo taimi pupuu. ma sa le lelei mo tau uamea.
O le mea lea, na matua pa'ū ai tau o sila.


The steel price affects much on the cost of undercarriage parts, JINJIA MACHINERY, more than 30 years of professional design, production and exporting the crawler undercarriage parts, including the bottom rollers, upper rollers, sprockets/segment group, idlers, track chains, track adjusters, etc. We will accompany you during this tough time and support you the best as always. Come to us freely. honda01@qzhdm.com


Taimi meli: Feb-26-2022