WhatsApp Online Chat!

Talanoa e uiga i le Eli (1)

Talanoa e uiga i le Eli (1)

talanoa e uiga i le Excavator(1)

O loʻo faʻavasegaina o masini faufale mamafa, excavator, e taʻua foi o masini eli, e lauiloa foi o le excavator, O se masini e faʻaogaina ai le eleele e faʻaaogaina ai se pakete e faʻafefe ai mea i luga poʻo lalo ifo o le faʻapipiʻiina ma uta i totonu o se taavale felauaiga pe lafoaʻi. i se fale teu oloa.

O mea eliina e le excavator e masani lava o le eleele, koale, silt, palapala ma le papa pe a uma ona tatala. Faʻamasino mai le atinaʻeina o masini faufale i tausaga talu ai nei, o le atinaʻeina o excavators e fai si saoasaoa, ma excavators ua avea ma se tasi o mea sili ona taua. masini faufale i le fausiaina o inisinia.O vaega sili ona taua e tolu o le excavator: mamafa galue (mass), afi afi ma pakete gafatia.

Vaevae i totonu o le afi afi afi ma eletise eletise e tusa ai ma le auala avetaʻavale, E tusa ai ma le auala o le savali, e mafai ona vaevaeina i excavators crawler ma excavators uili.

E tusa ai ma le faʻaogaina o le auala, e mafai foi ona vaevaeina i masini eli eletise ma masini faʻainisinia, Afai e tusa ai ma le pakete, e lua itu e lua: suo suo pito i luma, suʻega i tua.

O le mamafa o galuega o se tasi lea o vaega taua e tolu o le excavator (malosi afi, pakete gafatia, mamafa galue), O le mamafa o galuega e fuafua ai le maualuga o le excavator ma fuafua ai le pito i luga o le malosi eli a le excavator.

Malosi eli≦m;

O le mamafa o galuega m: fa'apipi'i fa'atasi i le va o le 'ele'ele ma le fetolofi, Afai e sili atu le malosi o le eli i lenei tapula'a, i le tulaga o se fa'a, o le a se'e le eli ma toso i luma, lea e matua mata'utia.I se tulaga suo, o le excavator o le a faasee i tua.Digging malosi, mo le eli malosi, eli malosi e masani lava ona vaevaeina i forearm eli malosi ma pakete eli malosi.

O vaega fa'atino o 'au eli e lua o a'a nifo o le pakete (le laugutu o le pakete), ae 'ese'ese le malosi.O le malosi o le eli o lima e sau mai le pa'u o le lima;o le malosi eli pakete e sau mai le pakete suauu.

O le mamafa o le eleele, o le tele o le mamafa o le eleele e fuafua ai tulaga o le eleele e talafeagai mo le excavator e galue ai. O le mamafa o le eleele e faatatau i le mamafa o le masini i luga o le eleele, lea o loʻo faʻaalia e le fua faʻatatau: = mamafa galue ÷ vaega uma o lo'o fa'afeso'ota'i ma le 'ele'ele, Su'e seevae, e taua le fa'apipi'i lelei o seevae ta'avale ile masini.Mo le totolo eli, o le taiala mo le filifilia o le fetolofi o le: So'o se taimi e mafai ai, taumafai e fa'aoga seevae vaapiapi.

Ituaiga ala masani: seevae ta'avale nifo, seevae ta'avale mafolafola, seevae ta'avale mafolafola, Saosaoa Savali, mo tagata eli totolo, o le taimi e savali ai e tusa ma le tasi vaesefulu o le taimi faigaluega atoa.

I se tulaga lautele, e lua saoasaoa e mafai ona fetaui ma le faatinoga o le savaliga o le excavator.O le malosi o le toso, o le malosi o le malosi e faasino i le malosi e gaosia e le excavator pe a savali, lea e faalagolago tele i le afi femalagaaʻi o le excavator. o le eli ma lona gafatia savali.E mafai ona atagia i faʻataʻitaʻiga a tagata gaosi oloa eseese.

Gradeability, gradeability e faasino i le mafai ona aʻe, alu ifo, pe taofi i luga o se mautu, tulaga mafē.Two faʻatusa auala: tulimanu, pasene, Siʻitia gafatia, siʻitia gafatia e faasino i le laʻititi o le faʻamauina mautu gafatia siitia poʻo le faʻatulagaina o le maualuga o le siiina o le eletise. . Fa'avasegaina tulaga fa'aeaina mautu: 75% o le tipping uta, fa'avasegaina le malosi o le si'itia o le hydraulic: 87% o le fa'aogaina o le eletise.

O le saoasaoa o le sasau e faatatau i le averesi maualuga saoasaoa e mafai e le excavator ona ausia i le taimi o le swing mautu pe a unloaded le excavator. O lona uiga o le faʻamalamalamaina o le saoasaoa o le fasioti tagata, e le o le taimi e amata ai, poʻo le taimi e taofi ai; O lona uiga, e le o le saoasaoa faʻafuaseʻi o le saoasaoa poʻo le faʻaitiitia. .Mo galuega lautele eli, Pe a galue lenei excavator i le va o le 0 ° i le 180 °, o le slewing afi faatelevave pe faʻaitiitia, ma pe a liliu i le va o le 270 ° i le 360 ​​°, o le slewing saoasaoa e mautu. O lea, i le mea moni. galuega eli, o le saoasaoa o le taamilosaga ua faamatalaina i luga e le talafeagai.

O lona uiga, o le faatinoga moni o le sasau e manaomia o le faatelevaveina / faʻaitiitia faʻaalia i le tulaga o le swing torque.Engine mana, horsepower gross e faatatau i le malosiaga e fuaina i le afi afi e aunoa ma le faʻaogaina o le eletise e pei o mufflers, ili, alternators ma faamama ea. Malosiaga aoga (net horsepower) e faasino i le malosi o le gaosiga e fua i le uili o le afi ma mea uma e alu ai le eletise e pei o mufflers, ili, alternators ma faamama ea ua faapipiiina.

Fuaina o le pisa, pisa excavator e masani lava ona sau mai le afi.E lua ituaiga o pisapisao: fuaina o le pisapisao i le taliga o le tagata faafoe, fua leo o le masini


Taimi meli: Iul-11-2022